miércoles, 16 de febrero de 2011




El Festival del llibre d’artista i la petita edició
  
Es presenta a Barcelona, durant el mes d’abril, la quarta edició del Festival del llibre d’artista i la petita edició. Aquesta iniciativa ha nascut per difondre i promocionar la cultura del llibre com a objecte creatiu i de recerca. A través d’una convocatòria oberta i convidant autors de diferents llenguatges, l’Associació Cultural Ilde recull cada any prototips, llibres únics i petits tiratges en una publicació i en un intercanvi internacional. Creant una ocasió de trobada plena de vida fins a la seva següent edició.

Cada any, la pluralitat de les realitzacions que participen en el Festival, contribueixen al desenvolupament d’una temàtica com a fil conductor. I també tracta els múltiples aspectes de l’univers de les tècniques i dels conceptes que envolten el llibre.
El 2011 amb “Use a Book”, Ilde vol dialogar sobre la utilitat i l’ús del llibre com a vehicle d’expressió i producció artística.

Les obres s’exposaran a partir del 9 d’abril a Artesania Catalunya, on tindrà lloc una sèrie de conferències per artistes, editors i especialistas.
Com cada any, els llibres s’exposaran el 23 d’abril a la Plaça Sant Just, amb la presència d’autors convidats a presentar el seu treball.
Esperem que es converteixi en  un laboratori explosiu a cel obert.
Els Workshops programats i el seguiment del Festival a la llibreria volen ser ocasió, per a tots, d’apropar sensibilitats, formes i aspectes diferents del món editorial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario